Starhorse Carnitin Horseperformer

Motivatie is het motto

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Het actieve ingrediënt L-carnitine is een vitale stof, vergelijkbaar met vitamine-aminozuren, die een zeer belangrijke sleutelpositie inneemt bij het vrijmaken van energie of het verbranden van koolhydraten en vetzuren in het lichaam van het paard. L-carnitine transporteert de vetzuren met een lange keten naar de spiercellen, die voor optimale prestaties afhankelijk zijn van deze brandstof. L-carnitine komt in kleine hoeveelheden voor in alle spiercellen van het paard en wordt daar in meer of mindere mate gebruikt afhankelijk van de hoeveelheid arbeid (training/wedstrijd).

Door intensieve training of tijdens de wedstrijd kan de spier meestal niet meer van voldoende L-carnitine worden voorzien. Het resultaat is een constant gebrek aan carnitine, waardoor het organisme van het paard zijn vermogen verliest om vetreserves te verbranden. STARHORSE® Carnitin Horseperformer onderbreekt deze cyclus door de spieren continu te voorzien van voldoende L-carnitine. Het vermogen om vet te verbranden, en de prestatiebereidheid van de spieren worden behouden en zelfs aangemoedigd. STARHORSE® Carnitin Horseperformer beschermt de energiereserves van het paard en ondersteunt zo de regeneratie na zware trainingen of wedstrijden.

STARHORSE® Carnitin Horseperformer kan dankzij de uitstekend uitgebalanceerde samenstelling bijdragen aan een verlaging van het melkzuurgehalte in de spieren.

Kwaliteitsnota:
Alleen pure carnitine wordt gebruikt in STARHORSE® Carnitin Horseperformer. Grondstoffen van inferieure kwaliteit zoals carnitinetartraat kunnen niet of nauwelijks worden opgenomen door het lichaam van het paard, en worden daarom gegarandeerd niet gebruikt in STARHORSE® Carnitine Horseperformer.

Antidopinggarantie:
Aangezien onze producten al jaren worden gebruikt in de paardensport van topklasse, is het onze hoogste prioriteit om onze klanten een 100% dopingvrije productkwaliteit te garanderen.

Voedingsadvies* (paard met ca. 600kg lichaamsgewicht):

 • Paarden in training: 1 portie (ca. 30 ml) dagelijks ca. 30 minuten voor elke trainingssessie
 • Tijdens toernooien: 1 portie (ca. 30ml) ca. 30 minuten voor elke wedstrijd
 • Kleine paarden en veulens: 50% van bovenstaand hoeveelheid

* tenzij anders aanbevolen door de dierenarts

Tip: STARHORSE® Carnitin Horseperformer dient te worden toegediend in combinatie met een specifieke ontwikkelingstraining gedurende een periode van minimaal 2 maanden

Voer: Aanvullend voer voor paarden
Starhorse

recensies in Nederlands voor Starhorse Carnitin Horseperformer

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder