Starhorse

Premium paardenvoer

Bij Starhorse staat de gezondheid en het welzijn van paarden centraal. Elk product wordt met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd om ervoor te zorgen dat jouw paard het best mogelijke voer krijgt die het verdient.

Per categorie shoppen

Starhorse: 76 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Wat maakt Starhorse zo bijzonder? Het merk richt zich op het leveren van paardenvoer van hoogste kwaliteit, waarbij elke formule zorgvuldig is samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften van paarden. Door gebruik te maken van premium ingrediënten is het voer van Starhose niet alleen voedzaam, maar wordt ook graag gegeten door paarden.

Starhorse streeft naar de hoogste klanttevredenheid. Het Oostenrijkse merk heeft als doel om met hoogwaardige producten te voldoen aan de behoeften van recreatiepaarden tot aan sportpaarden, waarbij de gezondheid en het welzijn van het paard centraal staan.

Ongecontroleerde massaproductie van paardevoer wordt bij Starhorse voorkomen. Dit geldt niet alleen voor het gebruik van technische instrumenten tijdens het productieproces, maar ook voor alle gebruikte grondstoffen. Vooral op het gebied van productcompositie legt Starhorse de hoogste nadruk op kwaliteit.

Geef je paard het beste met Starhorse!

Hier zijn enkele van onze best verkochte producten van Starhorse.