CXEVALO Textielwasmiddel voor Ruiters

Op basis van olijfolie, salie en zeezout

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Effol First-Aid Kit
Stassek QUICKSTAR Speciaal Wasmiddel
Roeckl Rijhandschoenen Roeck-Grip - Mokka

Beschrijving

Het CXEVALO textielwasmiddel voor ruiters is op puur plantaardige basis gemaakt en is geschikt voor alle soorten paardentextiel en rijkleding zoals bandages, zadeldekjes, zweetdekens, rijbroeken en wedstrijdblouses.

Met een gehalte van 5 tot 15% in olijfolie en toevoegingen van salie en zeezout is het bijzonder mild en wordt het goed verdragen. De puur plantaardige formule zonder kleurstoffen en palmolie vermindert het risico dat je paard gevoelig reageert op wasmiddelresten in textiel.

Dit product is niet alleen bijzonder mild en zachtaardig, maar ook extreem krachtig. Het verwijdert op betrouwbare wijze vuil, zweet en nare geurtjes uit je rij- en paardentextiel en ontziet het milieu, mens en dier.

60 ml is voldoende voor één wasbeurt in de wasmachine (met een capaciteit van 4,5 kg), gemiddelde waterhardheid en normale vervuiling.

Niet geschikt voor wol en zijde. Neem de onderhoudsinstructies van de textielfabrikant in acht.

Veiligheidsinstructies:
De algemene waarschuwingen voor wasmiddelen zijn van toepassing: direct en onverdund contact kan huid- en oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Handen grondig wassen na gebruik. In geval van contact met de ogen, enkele minuten voorzichtig spoelen met water. Als medisch advies nodig is, houd dan de productverpakking of het etiket bij de hand.

Eigenschappen van verzorgingsproducten: zonder bleekmiddel, vegan, zonder microplastics, zonder parabenen, zonder parfum, zonder oppervlakteactieve stoffen op basis van minerale olie

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor CXEVALO Textielwasmiddel voor Ruiters

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen