Kentucky Horsewear

De kernwaarden van het bedrijf "Kentucky Horsewear" zijn uitmuntendheid en innovatie. Hun missie is om paarden tijdens training en wedstrijd te voorzien van hoge kwaliteit en stijlvolle producten voor de beste bescherming en comfort. Dankzij hun eigen expertise kun je er zeker van zijn dat de bescherming, het comfort en het welzijn van je paard op de eerste plaats komen.

Per categorie shoppen

Kentucky Horsewear: 309 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Kentucky Horsewear is bekend om zijn uitgebreide assortiment, waaronder paardendekens, zadeldekjes, beenbeschermers, halsters en transportbeschermers. Elk product wordt ontworpen met aandacht voor detail en gebruik van geavanceerde materialen die comfort en bescherming bieden voor paarden in alle omstandigheden.

Bij Kentucky Horsewear primeert functie altijd boven vorm. De ontwerpers creëren producten die echte beproevingen in de stal doorstaan. Elk product is zorgvuldig ontworpen om uitmuntend te presteren. Kentucky Horsewear test al hun producten in werkelijke omstandigheden met hun eigen dieren.

Kentucky Horsewear streeft ernaar om de prestaties en het comfort van paarden te verbeteren door middel van innovatieve ontwerpen en ergonomische pasvormen. Hun producten helpen bij het ondersteunen en beschermen van paarden tijdens trainingen, wedstrijden en transport.

Geef je paard de stijl en bescherming die het verdient met Kentucky Horsewear. Bekijk het assortiment op equusvitalis.nl en bestel vandaag nog!

Ben je benieuwd naar onze best verkopende producten? Ontdek ze hier en zie waarom ze zo populair zijn.