Starhorse Amino Muscle Liquid

Op de lange termijn telt alleen het vermogen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

STARHORSE® Amino Muscle Liquid is de zogenaamde turbolader voor de snelle en gerichte opbouw van spiercellen. Door zijn specifieke en optimale samenstelling kan STARHORSE® Amino Muscle Liquid kort na het voeren door het lichaam van het paard worden opgenomen, en vormt daarmee een waardevolle basis voor optimale spiergroei. Verder ondersteunt STARHORSE® Amino Muscle Liquid sportpaarden in regeneratiefasen, verhoogt het de libido- en spermaproductie bij hengsten en bevordert het de kwaliteit en kwantiteit van biest (eerste melk) bij fokmerries. STARHORSE® Amino Muscle Liquid heeft ook een fruitsmaak gekregen en wordt daarom goed geaccepteerd door alle paarden.

Kwaliteitsnota:
STARHORSE® Amino Muscle Liquid heeft niet alleen, zoals bij andere goede aminozuurproducten, een compleet en perfect op elkaar afgestemd aminozuurprofiel, maar bevat ook alle vrije aminozuren (BCAA`S zie analyse), waarvan is bewezen dat ze bijzonder belangrijk zijn voor snelle spieropbouw bij paarden.
De aminozuren verwerkt in STARHORSE® Amino Muscle Liquid hebben hun oorsprong in melk en zijn 100% gegarandeerd niet afkomstig van collageen (rundvleesafval) eiwit.

Antidopinggarantie:
Aangezien onze producten al jaren worden gebruikt in de paardensport van topklasse, is het onze hoogste prioriteit om onze klanten een 100% dopingvrije productkwaliteit te garanderen.

Voedingsadvies:
Zowel voor spieropbouw als voor fokmerries en hengsten:
1x daags ca. 30 ml

Voer: Aanvullend voer voor paarden
Starhorse

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Starhorse Amino Muscle Liquid

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder