uvex Kinder Rijhelm - onyxx decor

Laat de harten van kleine ruiters sneller kloppen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De uvex onyxx kinderrijhelm: nieuwe maatstaven op het gebied van veiligheid en stijlvolle matte laklook. De kinderrijhelm voldoet uiteraard aan dezelfde veiligheidsnormen als de helmen voor volwassenen.

De uvex onyxx kinderhelm overtuigt door zijn vederlichte gewicht, buitengewoon goede ventilatie - en is bovendien supercomfortabel dankzij het klimaatregulerende binnenwerk.

Met het driedimensionaal verstelbare uvex IAS 3D maatverstelsysteem kan de kinderrijhelm precies worden aangepast aan de vorm van het hoofd van het kind. Ieder kind heeft zijn eigen hoofdvorm en wil een rijhelm perfect kunnen passen. Om dit mogelijk te maken moet een helm in de breedte en in de hoogte verstelbaar zijn. Het Fast Adapting System (FAS) zorgt ervoor dat de helm in alle situaties flexibel en eenvoudig kan worden afgesteld.

DE TECHNOLOGIE

Een passende vorm met een druk op de knop [monomatic]
Meertraps en anatomisch gevormd: de uvex Monomatic comfortsluiting kan met één druk op de knop met slechts één hand worden geopend en gesloten. De kinband zit altijd perfect.

Licht en stabiel [inmould-technologie]
EPS wordt rechtstreeks in de slagvaste polycarbonaatschaal geschuimd. Voor een helmconstructie die even licht als zeer stabiel is.

Overzicht van IAS-systemen [IAS 3D]
Dezelfde hoofdomtrek betekent niet dat de helm ook voor maximale veiligheid en comfort op elk hoofd zorgt. Geavanceerde pasvormsystemen zorgen voor een perfecte aanpassing aan de individuele hoofdvorm in elke richting. Tot op de millimeter nauwkeurig en in een mum van tijd.

Voor wie?: Kinderen
uvex
De uvex rijhelm correct afstellen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor uvex Kinder Rijhelm - onyxx decor

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder