Stiefel RP1 Insect-Stop Gel, 500 ml

Voor ruiter en paard

€ 16,59

(€ 33,18 / l, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 500 ml

Bezorging uiterlijk op maandag, 22. april als je bestelt voor donderdag 00:00 uur.

Nog 9 stuks op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 79,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Geschikt voor het hoofd- en buikgebied
 • Bijna geurloos voor mensen
 • Huidvriendelijk

Art. nr.: Xin-IN-ST007901, Inhoud: 500 ml, EAN: 4037877079019

Beschrijving

Stiefel RP1 Insect Stop Gel - bewezen, zeer effectieve insectenverdelger met actieve dazen- en tekenbescherming volgens de biocideverordening. Het actieve ingrediënt Saltidin® (icaridine) biedt vele uren bescherming. De gelvorm is bijzonder geschikt voor het hoofd- en buikgebied.

Icaridin, het actieve ingrediënt dat Stiefel gebruikt in de RP1-producten, is bijna geurloos voor mensen en hindert mensen of paarden niet met een onaangename geur. Insecten voelen echter het afweermiddel en worden erdoor afgeschrikt. Na het aanbrengen van RP1 op de vacht vormt zich als gevolg van de vluchtige eigenschappen van de stof een dunne, beschermende wolk van werkzame stof die vele uren kan aanhouden. Icaridin, het actieve ingrediënt, is bovendien zeer huidvriendelijk en kan ook voor de ruiter worden gebruikt. Het is erg belangrijk dat de insectenwerende middelen correct en op het hele gebied worden aangebracht - het maximale voordeel bij minimaal verbruik wordt bereikt door spray en gel te combineren. De spray wordt gebruikt voor grote gebieden van bovenaf, terwijl de gel bedoeld is voor gerichte toepassing onder de buik en op de gevoelige delen rond de ogen. Het is ook geschikt voor geluidsgevoelige paarden. Stiefel RP1 heeft meerdere testprijzen gewonnen en is bekroond met een kwaliteitskeurmerk.

Toepassing :
Breng Stiefel RP1 insectenwerende gel spaarzaam aan op de geselecteerde lichaamsdelen. Niet aanbrengen op gevoelige delen van het lichaam (ogen, oren, neusgaten en slijmvliezen). Actieve bescherming start onmiddellijk. Gel met icaridine (Saltidine) voor bescherming tegen insecten.

Opmerkingen :
Voorzichtig bij het gebruik van biociden. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie. Houd de container goed gesloten. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren. Niet aanbrengen onder het zadel of onder kleding. Raadpleeg na inslikken een arts, presenteer de verpakking en het etiket. Alleen voor uitwendig gebruik. Kan allergische reacties veroorzaken.

Verzorgingsproducten: Gel
actief ingrediënt
ingrediënten per kg
sec-butyl 2-(2-hydroxyethyl)piperidin-1-carboxylat (Icaridin (Saltidin®))80 g
Eucalyptus citriodora Öl, hydratisiert, cyclisiert3 g
Veiligheids- en Gevaarinstructies
 • Gebruik biociden voorzichtig. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.
Stiefel

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Stiefel RP1 Insect-Stop Gel

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder