uvex Rijhelm "Suxxeed Active Navy Mat"

High-tech hoofdbescherming voor dressuursport

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De uvex suxxeed actieve rijhelm heeft een stijlvolle uitstraling. Bij het ontwerp van de parapluvorm, die uit één stuk met de schaal wordt vervaardigd, diende de cilinder als inspiratiebron.

Op de buitenschaal wordt met de hand brokaatfluweel in paisley-patroon of imitatienubuckleer aangebracht. De binnenkant is gemaakt van EPS-polystyreen en kan de energie bij impact absorberen.

De nieuwe Ring Fast-Adapting System-band met de geïntegreerde stalen ring kan eenvoudig en nauwkeurig worden aangepast aan de vorm van je hoofd. Hierdoor blijft de rijhelm in alle situaties op je hoofd zitten en blijft de band altijd op de juiste plek zitten.

DE TECHNOLOGIEËN

Duwen, draaien, goed voelen [IAS 3D]
Ieder hoofd heeft zijn eigen individuele vorm en als een helm perfect wil passen, moet hij niet alleen in de breedte maar ook in de hoogte verstelbaar zijn. In een handomdraai kan de helm tot op de millimeter nauwkeurig aan het hoofd worden aangepast.

Past met een druk op de knop [monomatisch]
Meertraps en anatomisch gevormd: de uvex Monomatic comfortsluiting kan met slechts één hand met een druk op de knop worden geopend en gesloten. Hierdoor past de kinband altijd perfect.

Eenvoudig & praktisch [FAS]
De Fast Adapting System Band kan eenvoudig en traploos worden aangepast aan de vorm van je hoofd. Hierdoor blijft de helm in alle situaties stevig op je hoofd zitten en blijft de band altijd in de optimale positie.

Licht en stabiel [inmould-technologie]
EPS wordt rechtstreeks in de slagvaste polycarbonaat schaal geschuimd. Voor een helmconstructie die licht en stabiel is.

uvex
Maattabel Uvex Caps
De uvex rijhelm correct afstellen

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor uvex Rijhelm "Suxxeed Active Navy Mat"

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder